Voorlopig blijven onze deuren gesloten

Helaas, helaas, hoewel voor velen vinyl van essentiële betekenis is zien wij , nadat wij eerst al onze horeca activiteiten  moesten staken, ons genoodzaakt om voorlopig onze deuren helemaal te sluiten. 

Uiteraard kun je via onze webshop nog lp's bestellen. Bestellingen boven een bedrag van € 50,--  worden zonder verzendkosten bezorgd.

 

Groot Heerenveen

Wil je iets meer over het ontstaan van Groovy Tosti weten? Lees het artikel in Groot Heerenveen hier:

https://www.grootfryslan.nl/grootfryslan/algemeen/anne-henk-van-der-wal-en-ingrid-koopman-van-groovy-tosti-bruce-springsteen-heeft-ons-bij-elkaar-gebracht-1

 

Lust for Life

Lees hieronder het artikel Platenzaak van de maand in Lust for Life, ook gepubliceerd op de website van Record Store Day in januari 2019.

Klik hier:

Platenzaak van de maand: Groovy Tosti | Record Store Day (google.nl)

Wonen&CO

Iedere maand zet de redactie van Wonen&Co in de Leeuwarder Courant de leukste hotspots van het Noorden op een rij. Woonwinkels, restaurants of hippe koffie- en smoothiebars die iedere interieurjunkie een keer gezien moet hebben. In december 2018 hadden wij de eer:

https://www.wonenenco.nl/uitgelicht-onze-favoriete-hotspots-december/

NOS

Op 21 april 2018 waren we ineens, ter gelegenheid van record Store Day landelijk in het nieuws bij NOS radio 1 en op de NOS website. Lees het artikel hier:

https://nos.nl/artikel/2228338-op-steeds-meer-plekken-kan-je-lp-s-kopen-en-soms-samen-met-tosti-s.html